MIDDAG

kom hem för inte sålänge sen från huddinge med mammsen, har ju varit på middag hos bästavän. Mysigt. Vi tog oss till kyrkogården också. finare får man leta efter säger jag bara. massvis med tända ljus. helt galet hur fint det var vid minneslunden okcså. ett hundra tals med ljus. sen när vi kom hem åt jag pannacotta för första gången i mitt liv, f*ck va gott det var ! mumsie. hihi.
men nu ska jag fortsätta mysa med charlie.
Pussen

PICASA 3

Min tidfördriv har just nu ett tag bara varit picasa 3, ett program som jag inte kan sluta älska !
ag gör om bilder, redigerar, lägger till text, fixar, trixar och mixar. Insane hur kul det är !
Här har ni resultatet efter en tråkig stund :)


crazy !

färgglatt !




haloween insperation ?

pink lady !

SKYLLER PÅ EMMA ! (HIHI)

So true !
Skyller på emma för att jag inte bloggat, Maaha, tiden bara rusar när vi är med varandra, hur ska jag då ha tid att blogga? Haha.
Anledningen till att jag sitter hemma den här fredagen.. också är inte för att jag är sjuk utan för att jag är så sjuuukt trött, på allt! Och dessutom hittade jag inget gött umgänge så, det fick bli katten och jag, ikväll igen !
Imorgon ska jag till emma med familjen och vi ska äta massa gott och sen hoppas jag att emma ändrar sig så vi kan gå bus eller godis, vore så jävla kul och driva med alla tanter och ska jag vara ärlig, det va ju tuuuuuuuuuuuusen år sen, se de so m en kul grejj, varför inte ? Haha.

Btw. Appropå haloween, jag har inte hittat någon haloweenfest (!!!!!!) Hittar ni någon, SÄG TILL MIG ! ( :D )

Pussen

EGYPTEN BABE

Nu är min sötnos äntligen hemma igen ! efter en vecka kan jag inte vänta längre, saknat henne så mcyket !
en hel vecka har kännts som 1000 år. nu har halva lovet gått, men hälften kvar och allt med henne !
i love you darling !

Anyway, sitter och har riktigt tråkigt, pendlar mellan att kolla på tv, lyssna på spotify, plugga no, brodera min fula grejj i slöjden, längta efter emma och mysa med charlie.
Men nu ska vi tydligen leka "appoert", ni vet de man gör med hundar, de älskar han !, han kom nyss upp med bollen och piper som fan.
så pussen !

I HAVE TO DO MY HOMEWORKS

Rubriken säger väl allt om vad jag ska skriva om. Att plugga på höstlovet är rena tortyren. Men ändå relativt bra tidsfördriv, plus att jag blir piggare eftersom att hjärnan får vara med och bestämma lite. Dessvärre kan jag inte klaga så mycket heller eftersom att jag redan har haft 2 veckors ledighet från skolan, dock med prao, men ändå, och inte fått något gjort. Inte bra. Så dagen blir nog tillbringad framför stora klupsiga böcker med penna och sudd i beredskap. Nej, lika bra att få det gjort nu.
Pussen

CHARLIE....(!!!!)


En i och för sig rätt gammal video, från i somras tror jag, stackars mig säger jag bara. X)

I MADE IT !

Förlåt för försenad uppdatering, spinningen gick sjukt bra, proud !
45 minuter i helvetet skulle jag kunna gämnföra det med också, dock har jag inte fått i mig tillräckligt med vatten så huvudet värker något extremt. Förhoppningsvis går det över med nattsömnen sen. Så, imorgonär det någon vattengrejj, lite intressant faktiskt. Men lika bra att träna till max nu när jag har chansen och allt är gratis ! Kan det blir bättre eller ?Gick hem för matlagning efter passet, och det blev inte wok som jag skulle ha gjort utan något annat gott. Tror det hette, indonesiska biffar med bulgur, sallad och matyougort, Mums ! Så nu ser mitt kök ut som ett helvetes bombnedslag ungefär... Men va fan, det kan man städa upp någon annan dag.
Nu ska jag försöka hitta något gott recept på nyttiga kakor.. Hur ska jag klara mig utan godis och choklad en hel vecka ?!?!? Gocsh, HJÄLP MIIIG !
Pussen

SPINNING

Yeees ! Nu kör vi. har laddat upp med massa(en tallrik havegrynsgröt som jag förövrigt HATAR) "god" frukost. Så nu ska jag alltså gå på spinning i 45 minuter, får se hur det går, uppdaterar sneare.
Pussen

Hey hoe, let's go !
Ojj, för er som inte ser vilka vi är
Niki, Josefina & Maritta, måste säga att hela hon ser ut som ett spöke där okså. Maha.

MUSIKTIPS

Kollade i bästaväns blogg för någon dag sen och märkte att hon lagt upp lite musiktips, så nu gör jag desamma !

Det här är väl dom mest spelade låtarna på min spotify just nu:
Sexy bitch - David Guetta & Akon
S.O.S - Jodin Spraks
Heartless - The Fray
Man in the mirror - Michael Jackson
Thinking of you- Katy Perry

WORK OUT

GRUPPTRÄNINGSPASS
Gratis för dig som är 14-19 år
Mån 12.00 spinn 45 min
Tis 12.00 Aqua Gym-stick 35 min
Tor 12.00 Spinn 30 min
Tor 12.35 Core 30 min
Fre 12.00 Poweryoga bas 45 min

Jippie, mitt höstlov kommer vara nyttighetsvecka på köpet, hur bra låter inte det ?
Träning varje dag, med undantag onsdag för att det inte är något i västertosrphallen då och för att sötnos har kommit hem från egypten då. Så då blir det bara massa myyyys ! Lär ju vara ganska död på måndag i skolan näst nästa vecka ! haha. MEn pigg pch fräch till tusen !
Pussen

VINTERTID !

Visste ni att det är vintertid nu ?
Själv fick jag reda på det imorse,när jag vaknade.


Anyway, sitter just nu med min katt som rivit sönder hela min hand ungefär för att han inte har nån annan/annat att leka med... -.-
Dagens planer ser väl ganska tråkiga ut i guess.

* Jobba i 5 timmar på mammas jobb, storstädning innan deras flytt.
* Kanske ska åka till ikea för att inhandla lite saker
* och sen tog mina planer slut.

Told yah ! boooring !
Pussen

SORRY !

Jätte ledsen för usel uppdatering, men jag ska bättra mig !
läste en bit i joannas blogg nyss & fick reda på att vår lärare (min mentor) är gravid (!!!)
Så vikare halva nästa termin då eller? ... suck. Vem ska då sätta betygen på oss i engelska och spanska.. ? Vikarien ? Men hon vet juinte hur vi har presterat innan.. ? Tänk om vikarien är helt störd ? Gosh, PANIK !


jaja, fokus på annat nu.
Lördag idag, och jag var på dop tidigare idag faktiskt. Haha, jag och mamma är helt jävla lost ibland alltså !
Vi ska ut till Vallentuna/Brottby nånstans. Ingen av oss har en aning om vart vi ska och har en USEL karta från google maps, Så klart sätter vi oss i bilen ungefär en halvtimma innan dopet BÖRJAR ! så vi hade 30 min på oss att komma ändaaa ut till vallentuna och åker fel typ 10 gånger innan vi hittar dit, och kommer 15 minuter försent ! snacka om piiiinsamt ! Fatta själv känslan att komma in i en helt tyst kyrka där dottern i familjen som är 11 år står och sjunger solo, och alla vänder blickarna ifrån henne och kollar på oss... Något som jag helst inte vill uppleva igen kanske? x)

Btw. Till er som älskaaaar att träna, eller kanske bara vill testa på att träna i västertorpshallen under nästa vecka så är det GRATIS för alla mellan 13/14(?)-19 år hela veckan !

Pussen !

SPEAKLESS

Jag har inga ord för vad jag känner just nu, mitt liv är bara ett stort fet frågetecken och jag tar dagen som den kommer, men snart pallar jag inte mer om det ska fortsätta, gosh va livet ska vara plågsamt ibland dah ! ;o

PICTURE !

 

Måste bara säga att skon är såååå mycket finare på min fot än på bild ! (a)
Hittade inte den andra "dräkten" på deras hemsida men anyway. kan inte bestämma mig (!!!)


FÖRLÅT.

Förlåt för att jag inte bloggat på ett par dagar nu, har helt enkelt bara inte orkat !
Men nu är jag här. Dock inte med så mycket nytt, men vad gör der? 
Sitter just nu med en spinnande charlie iknät/över halva armen hihi, alltid mys !
Efter praoen idag så drog jag och maritta in i små butiker längs drottninggatan ner till centralen.  Hittade ett par riktigt sötnosar på Bianco som jag är total kär i, 650 :- i färgen lila. Sockersöta ! Sen ska jag ju på haloweenfest på höstlovet så jag sprang förbi buttericks (stavning ? ) och hittade två alternativ ! Så jag har ett litet dilemma ! Tihi. Antingen sexy nusre eller sexy pirate ! Tyckte dom va lite små coola båda två ! ;] hahah. men men, ska dit igen med plånboken och some friends och bestämma mig. x) så får vi se hur det blir.
Sprang delvis också och letade efter stövlar, men otur en själv hängde över mig... Sorgligt nog.
Sa ju att jag inte hade något intressant skriva om, men anyway. Nu ska jag kila.
Pussen

Spelas nu på min spotify: Thinking of you - Katy Perry

NIKKAN HISSAR OCH DISSAR !



Saker man måste göra dagligen:
Mediciner, träning, äta, gå till skolan, ladda mobilen. Allt som man måste göra dagligen hatar jag för att jag själv är sämst på att göra dom d-a-g-l-i-g-e-n ! Så för min del blir det diss piss på dom !

Fjällräven år 2009:
Ucsh vad jag inte klarar av att kolla på dom där fula jackorna. Visst jag vet att dom är sköna, har ju själv lånat en, en gång. Men detta är år 2009. Vi vill inte ha mer fjortisar i samhället, vi har vuxit förbi den tiden nu ju va fan! Kom igen ! Det måste ni ju ha insett ändå. -.-

Kissie:
Hatar henne, hennes blogg och hennes liv, jag hatar hennes kropp, hennes operationer, hennes ungänge. Jag hatar helt enkelt hela henne. No efens, för jag vet ju att du inte tar åt dig lilla kissie... eller gör du det kanske ?




Lilla charlie:
ett litet djur jag kan ägna timmar åt att bara titta på. Alltid många skratt som dyker upp när han är i farten ska jag säga. Senast ha gjorde något helt insane var väl imorse när han helt plötsligt la sig i handfatet och och nästan somnade där. Sickness.

Prao på waynes coffee:
även fast inte alla dagar är perfekta så är jag otroligt nöjd med praoen på waynes coffee på drottninggatan 81. Något som jag rekommenderar starkt till er andra ! Riktigt trevliga är dom där också ! Plus att det är lite kul att se bobby titt som tätt ju ! hihi. :)

Chai latte:
Testade det första gången igår. Smakade jul...
Åh, vill bara att julen ska komma nu bara för det. Haha. Köpa julklappar, klä garanen, lägga paketen under, äta god mat (&dricka julmust !!!!). och ha jullov, hmm... kan det bli mycket bättre ? Jaja, åter till chai latte. En mycket god dryck jag gärna dricker igen. men ingenting slåt vanilj latte ! Mums ! Gillar ni chai latte? Vad föredrar ni helst ? vanlig latte eller chai ?

Obs. Tänk på att dett aär m in a åsikter och inte era. Så  håller ni inte med mig om något, visst får ni gärna säga det, men här finns inget rätt eller fel. Mina åsikter är mina, och era åsikter är era.

Ha en bra kväll allesammans!
Pussen


YES TO STRESS

Ja, stressigt är bara förnamnet på min dag idag. Började med att jag snozade i några timmar (a) och sen gick jag uoo och tränade, efter det så hoppade jag in i ducshen och sen drog jag till waynes ! Det va rätt chill i början, kom ju dit runt två vilket betyder, ta in all mat från buffén och sen efter det gick tiden rätt fort, kanske för fort, för sen va klockan helt plötsligt 6 och då va det bara kaaaaoooos ! Men det klarade jag fint tyckte dom, Fick ju göra över 50 te, vanligt kaffe och chai. Helt insane ! Men kul vare, sen fik jag gå. Då hamnade jag på närakuten i liljeholmen för att kola mitt öra, men ikke sa nikke, inget fel där inte. Men jag ska ändå få örondroppar rtyckte hon. som jag ska ta 2-3 gånger dagligen... -.- Jag hatar verkligen saker man måste ta dagligen för jag är sämst på att göra det. Måste skriva det i min "hiss och diss" Hihi :)
men efetr många om och men så sitter jag nu här, ny duschad...igen, och fräch. SKÖNT !
Pussen


TVÅ

praodag två idag alltså. Kom dit runt två ochbörjade sätta igång, hälsade försövrigt också på bobby som ofta verkar fika på waynes. Vad vet jag ? Lite små kul faktiskt :') Sen jobbade och slet jag i  flera timmar och fick till slut åka hem vid halv åtta (!!!!!!!!!) Hoppas verkligen på att jag ska få gå hem runt 7 imorgon, men vet ni !? imorgon runt klockan 18 ska det komma HUNDRA (1-0-0) kvinnor och ha föreläsning på waynes, snacka om caffe jag kommer få göra då ! ;o haha, stakars mig, sress eller vadå ?! x) plus att jag jobbar med chefen och mido.. som jag förövrigt tycker är lite smått creapy... ;s Men jag är bra ! plus att det då är 101 tjejer mot två killar, MOHAHAHA !
jaja. Imorgon ska jag träna innan praoen. Börjar åter igen 2 men uppång klockan 6 och gå ut och gå med mammsen, sen hem och träna yttligare ! 
PUSSSSSEEEEN

RIGHT NOW



Update:
Sitter och kollar på vädret (-.-) med mamma och Charlie. Bilderna tagna för några minuter sen. Va gulliga vi är tillsammans baby ! ;]
Pussen

PRAODAG ETT

praodag ett på waynes coffee. Jag är sååå glad !
det gick hur bra som helst förrutom att jag spillde ut vatten på golvet och råkade ta bort en text med hjälp av trasan. Men det va inte så farligt. Maritta lyckades spilla ännu mer. Det vi gör är att göra cafe 24/7 !!! x) men det är riktigt kul,, när man väl gör något. Fick nya tider idag också. 14.00 - 18.00/19.00  och maritta har 08.00-14.00.
Pussen

SEG-NÖTTER

just nu är det bara chilla galet för min och emmas del :)
hon sitter och plattar håret, jag bloggar och vi lyssnar på riktigt gammal härlig musik. Haha.
De är lite najsigt ! Just nu spelas "destination calabria - alex gaudino" en oldie :)
pussen

EMMUT & NIKKUT

sötnos och jag sitter vid datan men funderar på läggdags nu. Vi är total döda helt enkelt. Blir mer bloggande imorgon.
Och förresten ! Snälla, kan inte ni tipsa om saker ni vill att jag ska skriva, förbättra, mm. Vore jätte jättegulligt.
Pussen och godnatten från oss !


BABY BABY !

Imorse va allt kaos. Dagen har bara fortsatt i mera kaos och nu börjar allt äntligen falla på plats igen vilket känns j*vligt skönt ! Ska iväg snart med min lilla familj på litet "äventyr" och sen när jag kommer hem får jag träffa sötnosen emma som sover här tills imorgon. Oh, juste. Imorgon blir det islandshästsridning.
Pussen !

FREDAGSKVÄLLAR ÄR TILL FÖR ATT ÄLSKA, LÖRDAGS MORGONAR ÄR TILL FÖR ATT HATA -.-

.

VI SÅG BOBBY

... Hahha, loosers vi är alltså !
Men anyway, det va lite småkul ;]
Så, på måndag är det äntligen dags för praoen, så vi bestämmde oss för att dra dit och få svar på lite frågor !

1. Vilka tider ska vi jobba i mellan ?
Mellan klockan 08.00 - 15.00
2. Ska vi ha på oss något speciellt ? Svart tröja och uppsatt hår.
3  Kan man jobba helg och få ledigt i veckan ?
Ja, men endast lördagen.
4. Får vi lunch här ? Ja !
5. Vad kommer vi få göra ? Diska, lära oss göra latte, servera etc.

Kanske inte låter fullt så glamouröst, men tro mig. Det där fiket är så sjukt mysigt ! Jag är nog lite halvt kär i det, så fort jag kommer in så... öhm... jag vet inte. x) men det är mysighetsfaktor 100 på waynes coffee på drottninggatan 81 måste jag bara säga !

Haha, Juste, det finns en typ frisör salong precis när man kommer in genom den stora dörren, och en trappa ner. Av en ren slump kollade vi ner där idag och där stod han och fixa och trixa med någon människas hår. Lite små kul. Fast alla blev lite chockade. Ingen av oss visste att han jobbade där ... ;] Och maritta den nöten visste inte ens vem han va... haha, så typsikt ! Jag lovar er massvis med bilder och videoinlägg från praoen sen !

Pussaaaar !

PLUGGAT 5 FUCKING TIMMAR...

...och ändå har jag inte ens hunnit lära mig nått känns det som. Jo, okej, nu överdriver jag. Jag har lärt mig en väldig massa faktiskt. Men att plugga 5 timmar i sträck är inte min starka sida direkt. Kanske bäst att jobba upp den lite nu under nian kanske.. Vem vet !?
fem timmars plugg blev det. Har suttit och pluggat från 3 till 8. Vill bara ta en varm ducsh, sätta på mig myskläder och krypa ner i sängen och kolla på Desperate Housewives.
Det kallar jag belöning.
Pussen

SUMMERCAT

Lyssnar på musik (summercat, någon jävla låt jag har fått på hjärnan efter spanskautbytet), min katt sover i mitt knä och jag känner mig taskig om jag väcker honom, jag sitter vid datan när jag egentligen borde sitte 1 meter från sängen och plugga matte vid skrivbordet... -.- pallar ingenting längre. Ligger efetr i ALLT !
ta mig till praoen nuuuu !

FRI SOM EN FÅGEL !

Nu är jag äntligen fri (!!!!)
klart det har vart kul, det ska jag inte säga nej till, men det känns ändå lite skönt att slippa spendera 24 timmar om dygnet med samma person som man redan har gjort nu i sju dagar, Hihi. Efter jag kom hem från arlanda runt 2 så åt jag lite och satte mig framför min lilla dator. Sen ko0m maritta lagom tills jag skulle åka och jobba, så hon hänkade, myyys ! tog med oss lite fika från 7 eleven också, dock inte kanelbulle, gillar inte ofärska bullar från 7 eleven.. Vem gör det liksom ? nejnej, det fick bli lite cookies istället :) och varsin stor latte. Yummie !
Precis innan vi satte igång med städningen så kollade vi igenom aftonbladet då vi hittade kanske världens mest patetiska artikel. " SUDOKU KAN GÖRA DIG FET"
asså snälla nån ?!?! driver dom eller ? x) aftonbldet...?!?! omg, jaja. Dagens skratt till den alltså !

hahahaha x) LÄGG MÄRKE TILL BILDEN MED TEXTEN " FETT BILDANDE TANKENÖT" öhm...sjukt är ordet för den artikeln ! x) btw... undra om hon fick många jobb efter den där artikeln?

Pussen !


KANELBULLENSDAG

OCH JAG HAR FAKTISKT ÄTIT KANELBULLAR IDAG REDAN, 2 STYCKEN, GOOD JOB NIKI !
FAST DET ÄR SÅNA DÄR SOM MAN LÄGGER IN I MICRON, INTE VÄRLDSKLASS ALLTSÅ.
FUNDERAR PÅ OM JAGKANSKE SKA DRA MED MARIRTTA TILL NÄSTAN HEMMA OCH KÖPA EN KANELBULLE KANSKE.
VI FÅR SE. aNNARS SPRINGER VI RUNT HÄR HEMMA OCH JAG ABSOLUT INGENTING. KÄNNER HUR STRESSAD JAG BLIR FÖR ATT JAG INTE HINNER PLUGGA NÅTT (!!!)
MEN NU SKA JAG VARA LITE SOCIAL HÄR. SEE YAH !
PUSSEN

DATAFRI VECKA ELLER VADÅ ?!

Har verkligen inte suttit vid datan på hela veckan känns det som.
Men det är struntsamma. Jag kan inte förstå att jag för bara en vecka sen satt här och tänkte, imorgon kommer dom !!!!!! och nu har en vecka gått och imorgon åker dom. Herrgud ska i och för sig bli lite skönt att dom åker också. Jag är dödstrött och orkar inte längre anpassa mig efetr hennes behov av att sitta uppe hela natten när man ska upp igen halv 6 typ. -.- Jobbigt jobbigt. Men sista riktiga dagen med henne idag, och planerna ser väl ungefär ut såhär.

* Duscha
* Emma kommer hit
* Åka till gamla stan för lite shopping och senare middag
* Åka hem
* Utgång.


Så tror jag att det blir för våran del i alla fall. Hoppas på en dag utan för många pinsamma tystnader nu bara.
Pussen

RSS 2.0